Apparaten en accessoires
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
2 porties
Ingrediënten
-
1 teentje knoflooksjalotten20 g
-
verse rozemarijn gewassen en gedroogde naaldjes1 takje
-
extra vergine olijfolie plus extra naar believen30 g
-
wortelen in stukken (3-4 cm)20 g
-
selder in stukken (3-4 cm)20 g
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt180 g
-
water200 g
-
fijn zout½ tl
-
volkorenpasta, gedroogd, het type fusilli of ander type volkorenpasta (bv. macaroni, penne etc.)100 g
-
gepelde garnalen (optioneel) vers60 g
-
extra vergine olijfolie
-
vers gemalen zwarte peper (optioneel)2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
18 g
Calorieën
1987 kJ /
475 kcal
Vetten
24 g
Vezels
9 g
Koolhydraten
50 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Power Food
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Cholent
Pas d’évaluation
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
1h 30min
Burrito ontbijt
Pas d’évaluation
Zwarte spaghetti met garnalen
45min
Paksoi en ham rijst
40min
Gierst met kip en curry
35min
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1h 30min
Kikkererwtensoep met spinazie
40min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Pas d’évaluation
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5h 15min
Kip met amandelen
25min
Glutenvrij Focacciabrood
1h